Ajankohtaista

Hämeen Laaturemontti osti Nesco-konsernin

Hämeen Laaturemontti on ostanut Nesco-konsernin koko osakekannan 29.1.2016 allekirjoitetussa yrityskaupassa. Syntyvässä kokonaisuudessa yhdistyvät kaksi oman alansa markkinajohtajaa: Hämeen Laaturemontti on Suomen suurin kattoremonttiyritys, ja Nesco-konsernin Vesivek on Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myynti- ja asennusorganisaatio.

Hämeen Laaturemontin toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki kertoo yrityskaupan taustoista:
– Tällä järjestelyllä saimme kaksi vahvaa rakennusalan brändiä tukemaan toistensa kasvua. Vesivekillä on lähes tuplasti enemmän toimipisteitä kuin Laaturemontilla, mikä tuo meille uusia laajenemismahdollisuuksia. Laaturemontin toiminta Ruotsissa avaa myös Vesivek-tuotteille aivan uudet markkinat.

– Kaupan myötä laajentuvalla tuote- ja palveluvalikoimalla voimme palvella asiakkaitamme – niin kuluttajia kuin taloyhtiöitäkin – entistäkin paremmin.

Nesco-konsernin toimitusjohtaja Esa Mäki näkee yritysjärjestelyssä vahvoja etuja:
– Vesivek-ketjumme ja -konseptimme on kasvanut maanlaajuiseksi, mutta tähänastisella palveluvalikoimallamme kasvun rajat alkoivat lähestyä. Esimerkiksi hyvin käynnistyneen huoltotoimintamme lisäksi voimme nyt tarjota myös kattoremontteja konsernin sisältä. Tavoitamme aivan uusia asiakasryhmiä.

– Laaturemontin avulla tuotteemme ja palvelumme pääsevät aivan uusille markkina-alueille. Meillä on nyt entistä paremmat mahdollisuudet kehittää Vesivek-liiketoimintaa ja tarjota uusia palvelutuotteita asiakkaillemme.
Uusi kokonaisuus työllistää yli 500 kotimaista rakennusalan ammattilaista. Kaupan toteuttaminen vaatii vielä kilpailuviranomaisen hyväksynnän.

Lisätietoja:
Kimmo Riihimäki, toimitusjohtaja, Hämeen Laaturemontti Oy
puh. 0400 730 671
kimmo.riihimaki@laaturemontti.fi

Esa Mäki, toimitusjohtaja, Nesco-konserni
puh. 040 8331 795
esa.maki@vesivek.fi