Ajankohtaista

Hiace-Kimmo ja huutokauppakeisari Aki Palsanmäki juhlivat – ja tekevät hyvää!

Hämeen Laaturemontti järjestää sunnuntaina 23.4.2017 klo 13:00 alkaen Oulussa uuden hallinsa avajaiset, jonne kaikki halukkaat ovat tervetulleita. Tapahtumassa kävijät pääsevät juttelemaan ja vaihtamaan ajatuksia toimitusjohtaja Kimmo ”Hiace-Kimmo” Riihimäen kanssa. 600:lle ensimmäiselle kävijälle on tarjolla maukasta läskillä höystettyä hernesoppaa ja tietenkin munkkikahvit!

Avajaisten yhteydessä järjestetään myös hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka meklarina toimii Suomen huutokauppakeisari Aki Palsanmäki tietenkin yhdessä Helin ja Markun kanssa. Huutokaupan tuotoista puolet ohjataan OYS:n lasten syöpäosastolle ja puolet muihin valikoituihin hyväntekeväisyyskohteisiin. Huutokaupattavat tavarat tulevat paikallisilta urheiluseuroilta.

”Koen, että olen saanut niin paljon tukea muilta elämäni aikana, että nyt on hyvä hetki antaa jotain toiseenkin suuntaan samalla, kun juhlimme uuden Oulun hallimme avajaisia”, Riihimäki sanoo.

Avajaiset ja huutokauppa järjestetään osoitteessa Merisarantie 5, Kempele, mutta osoitetta ei löydy vielä useimmista kartoista. Löydät perille osoitteella Kuokkamaantie 146, Kempele (Meltexin vieressä).

  

Kimmo Riihimäen perustama Hämeen Laaturemontti on kasvanut yli 500 henkeä työllistäväksi kattoalan kärkiyritykseksi. Nykyään yritys toimii myös Ruotsissa nimellä Nordisk TakExpress. Erityisen tunnettu yritys on kahden päivän asennuskonseptistaan.

Lisätietoja: Kimmo Riihimäki, kimmo.riihimaki@laaturemontti.fi, 0400 730 671

Kattoremontteihin ja sadevesijärjestelmiin erikoistunut Hämeen Laaturemontti -konserni toteutti 500 kotimaisen ammattilaisen voimin yli 4 000 kattoremonttia ja 15 000 Vesivek sadevesi- ja kattoturvatuote asennusta vuonna 2016. Yrityksellä on 17 toimipistettä eri puolilla Suomea, ja on nyt laajentunut myös Ruotsiin. Laaturemontin konserniin kuuluu keväällä 2016 tehdyn yrityskaupan myötä Vesivek -palveluverkosto. Vesivek on erikoistunut 30-vuoden kokemuksella kattoturva- ja sadevesijärjestelmiin. Konsernin pääomistaja on kotimaisen sijoitusyhtiö Sentica Partnersin hallinnoima rahasto. Suomen Asiakastieto Oy valitsi Hämeen Laaturemontin vuonna 2015 Suomen vahvimmaksi yritykseksi.