Ajankohtaista

Kattoremontti ilmaiseksi – se on iso raha, kun rupeaa tienaamaan

Turenkilainen Ari Lemola asustaa 50-luvun rintamamiestaloa. Alun perin talossa on ollut pärekatto, mutta 50-luvun lopulla se oli muutettu tiilikatoksi. Katto oli palvellut hyvin vuosikymmenet, eikä se vielä sentään vuotanut, mutta nyt rupesi näyttämään siltä, että jotain on tehtävä.

Niinpä Ari kilpailutti kattoremontin ja sai Laaturemontin kattoasiantuntija Ari Inkeroiselta niin hyvän tarjouksen, että kaupat lyötiin heti lukkoon.

”Avaimet käteen -palvelu ratkaisi paljon, kun ei itse reissutyön vuoksi pysty olemaan paikalla, esimerkiksi kaatopaikkakuormia viemässä. Nyt ei tarvinnut huolehtia itse mitään,” Ari kertoo.

Rintamamiestaloa on komistanut uusi katto jo kuukauden päivät. Ari hämmästelee vieläkin sitä, miten kattoremontin toteutus Laaturemontilta hoitui.

”Lähdin sunnuntaina töihin. Silloin oli vielä vanha katto. Tulin viikon päästä perjantaina kotiin ja uusi katto oli päällä. Kaksi päivää ja ne hoitivat kaikki! Lisätöinä jatkoivat räystäitä 20cm joka suuntaan.”

Remontista aikoinaan sopiessaan Laaturemontin kattoasiantuntija kertoi myös, että Arin tarjouspyyntö osallistuu automaattisesti myös ilmaisen kattoremontin arvontaan.

”Mikä ettei, vaan ei taida osua meikän kohdalle”, Ari tuumasi.

Kattoremontin voittaja Ari Lemola ja vaimonsa sekä Laaturemontin kattoasiantuntija Ari Inkeroinen

Kesän alussa Laaturemontin kaima jälleen soitteli ja Ari sai kokea elämänsä yllätyksen. Hän oli nimittäin voittanut Laaturemontin kattoremonttiarvonnassa ilmaisen katon, paikoilleen asennettuna! Koska Arin kattoremontti oli jo toteutettu, voitto tarkoitti viisinumeroisen remonttihinnan palautusta.

”Eihän sitä meinannut uskoa millään. Ei koskaan missään arvonnassa käy tuuri,” Ari tuumailee yhäkin epäuskoisena.

” Se on iso raha, kun rupeaa tienaamaan – muiden elämisen kulujen päälle. Saa lähteä monena aamuna töihin.”

Arin lähipiiri ja ystävät ovat onnitelleet Aria arpaonnesta. He – Ari mukaan lukien – ovat olleet hyvinkin yllättyneitä siitä, että todellakin arvotaan ilmainen katto.

”Kaikki olemme luulleet, että tällaiset arvonnat ovat vain markkinointikikkoja, että eihän niitä kukaan voi oikeasti arpoa! Nyt on pakko uskoa, että kyllä ne arvotaan, kun voitto osui kohdalle.”

 

Arpavoitto on enemmän kuin mieluisa yllätys, mutta Ari on ollut muutoinkin kaikin puolin tyytyväinen Laaturemontin toimintaan. Itseasiassa seuraavasta remontistakin sovittiin jo saman tien, kun kattoremontti oli valmistunut. Pian Arin rintamamiestalo saa uuden ulkokuoren, kun Laaturemontti tulee tekemään taloon ulkovuoriremontin.

”Laitetaan kerralla kuntoon kaikki,” tyytyväinen mies tuumaa.

Onnea vielä kerran Ari Lemolalle Turenkiin!

Nyt on syytä hymyyn! Talossa komeilee uusi katto – joka saatiin vieläpä ilmaiseksi!