Ajankohtaista

Hämeen Laaturemontti ja M.E.T. Group saman katon alle Seinäjoella ja Vaasassa

Lehdistotiedote 10.2.2015

Laajennamme Seinäjoelle ja Vaasaan

Suomen suurin kattoremonttiyritys Hämeen Laaturemontti on ostanut pohjanmaalaisen M.E.T. Groupin toiminnan ja laajentaa Seinäjoen ja Vaasan seudulle. Yrityskauppa vahvistuu keskiviikkona 11.2. ja sen myötä M.E.T. Groupin 15 hengen henkilöstö siirtyy Hämeen Laaturemontin palvelukseen.

Katto 2 päivässä -lupauksestaan tunnetun Hämeen Laaturemontin toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki ja M.E.T. Groupin toimitusjohtaja Markus Syrjälä ovat entisiä yhtiökumppaneita. Kauppa vahvistaa molempien osapuolten asemaa kattoremonttimarkkinoilla.

– Hämeen Laaturemontti on perustanut useita uusia toimipaikkoja viime vuosien aikana, mutta nyt laajennamme toimintaamme ensimmäistä kertaa yrityskaupan muodossa. Tämänkaltaisissa kau-poissa yrityskulttuurien yhteensovittaminen voi olla hankalaa, mutta yhteisen historiamme ja sa-mankaltaisten toimintatapojemme ansiosta järjestely on luonteva tapa laajentaa toimintaamme. Pystymme tarjoamaan M.E.T. Groupille lisää pääomaa ja osaamista toiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen, Hämeen Laaturemontin toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki kommentoi.

M.E.T. Groupin omistajakaksikko Markus Syrjälä ja Tuomas Syrjälä jatkavat pienosakkaina Hämeen Laatu-remontissa. Markus Syrjälä tulee toimimaan Hämeen Laaturemontin Seinäjoen yksikönjohtajana ja kehityspäällikkönä.

– Kauppa merkitsee meille ison toimijan tuomaa vakautta ja varmuutta. Asiakkaillemme tämä näkyy entistä parempana kilpailukykynä, laatuna ja remonttien kokonaissujuvuutena. Hämeen Laaturemon-tilla on toimiva asennuskonsepti ja haluamme olla siinä mukana, Markus Syrjälä toteaa.

Vuonna 1993 perustettu Hämeen Laaturemontti on laajentanut toimintaansa voimakkaasti viime vuosina. Vuonna 2014 perustettiin Jyväskylän ja Porin yksiköt, toteutettiin lähes 2 500 kattoremonttia ja yrityksen liikevaihto kasvoi edellisvuodesta 60 % ylittäen 40 miljoonan euron rajan. Kaupan jälkeen yhtiöllä on yli 200 alan ammattilaista Pirkkalassa, pääkaupunkiseudulla, Turussa, Porissa, Jyväskylässä, Oulussa ja Seinäjoella.

Lisätietoja

Kimmo Riihimäki
Toimitusjohtaja, Hämeen Laaturemontti
puh. 0400 730 671

Markus Syrjälä
Toimitusjohtaja, M.E.T. Group
puh. 044 5091 404