Kattoremontit taloyhtiöille

Taloyhtiön kattoremontti on tärkeä tehdä oikeaan aikaan ja turvallisuudesta huolehtien. Hämeen Laaturemontti on tehnyt satoja taloyhtiön kattoremonttia. Olemme turvallinen ja vastuullinen kumppani ja huolehdimme siitä, että kattoremontista koituu taloyhtiön asukkaille mahdollisimman vähän häiriötä.

Asunto-osakeyhtiön kattoremonttia helpottaa, kun kattoremontista vastaa yksi tekijä, ilman alihankkijoita. Näin hinnoittelu on selkeä ja vastuu aikatauluista, työnjäljestä ja turvallisuudesta yhdellä toimijalla.

Taloyhtiön kattoremontti on helppoa Hämeen Laaturemontin kanssa! Tässä muutama syy valita meidät.

Pitävä aikataulu

Kerromme kattoremontin selkeän aikataulun ja pysymme siinä. Onnistuneen aikataulutuksen takaa yli 20 000 remonttikohteen tuoma kokemus. Koneellinen asennus tekee remontista nopean.

Kiinteä hinta – myös rahoitus kauttamme

Annamme kattoremontille aina etukäteen kiinteän hinnan ja laskutamme vasta kun kattoremontti on valmis ja työmaa siivottu. Kiinteä hinta perustuu perusteelliseen lähtöselvitykseen ja kohteessa käymiseen, mikä on asiakkaalle aina maksutonta.

Taloyhtiönne kattoremontille järjestyy kauttamme myös kilpailukykyinen rahoitus. Sen voit hoitaa myyjämme kanssa remontista sopiessasi samalla istumalla.

Ei aliurakoitsijoita

Aliurakoitsijat tarkoittavat usein venyviä aikatauluja, paisuvia kustannuksia ja huonoa takuupalvelua.

Me emme käytä aliurakoitsijoita, vaan omat miehemme tekevät työt alusta loppuun itse. Olemme ylpeitä suomalaisesta työvoimastamme. Luotettava, RALA-pätevä kumppani ja Isännöintiliiton jäsen Hämeen Laaturemontti on RALA-pätevä remonttiyritys ja vuodesta 2011 Isännöintiliiton jäsen. Kun valitset luotettavan kattofirman, vältyt myöhemmältä harmilta. RALA valvoo rakentamisen laatua ja edistää tervettä kilpailua.

RALA-pätevyyden painoarvosta kertoo se, että vakuutusyhtiö Fennian kiinteistövakuutus kattaa laajemmin työ- tai asennusvirheen aiheuttamia vahinkoja, jos tekijänä on ollut RALA-pätevä yritys.

RALA-pätevät yritykset kuuluvat automaattisesti Tilaajavastuu.fi -palvelun Luotettava Kumppani -ohjelmaan, joka valvoo yritysten toimintaa kuukausittain. Luotettava kumppani –tunnus kertoo tilaajayrityksille, että tunnustuksen saanut yritys täyttää työnantajana lakisääteiset velvollisuutensa.

Vaivaton KVR säästää rahaa

KVR eli kokonaisvastuuremontointi on erinomainen vaihtoehto varsinkin isommissa hankkeissa. KVR on eräänlainen avaimet käteen -urakka: me hoidamme kaiken tarvekartoituksesta suunnitteluun, toteutukseen ja rahoitukseen asti.

Tästä on tilaajalle monenlaista etua. Projekti sujuu nopeammin, kun yksi sopimuskumppani hoitaa kaikki vaiheet. KVR säästää myös rahaa: asiakkaamme ovat parhaimmillaan säästäneet jopa 20 000 € kokonaiskustannuksissa. Kysy lisää KVR:stä alueesi taloyhtiövastaavalta!

Kattokatselmus antaa kokonaiskuvan

Onko taloyhtiösi harkitsemassa kattoremonttia? Tilaa meiltä kattokatselmus. Se antaa heti valmistelun alkuvaiheessa kattavat ja täsmälliset tiedot niin projektin suunnitteluun kuin urakointiin.

Kattokatselmuksessa asiantuntijamme kartoittaa kohteen paikan päällä.

  • Tarkistuksen tuloksista taloyhtiö saa kuvallisen esityksen sovittuna ajankohtana.
  • Samalla katon ja rakenteiden kunnosta voidaan keskustella asiantuntijan kanssa.

Taloyhtiöt tutkitusti äärimmäisen tyytyväisiä

Teetimme kesä-syyskuussa 2016 taloyhtiöasiakkailleen kyselyn, jossa selvitettiin, millä tasolla asiakastyytyväisyys ja suositteluprosentti on taloyhtiöille tehtyjen saneerauksien osalta.

Tutkimus osoitti, että Hämeen Laaturemontin asiakastyytyväisyys on erinomaisella tasolla myös taloyhtiöasiakkaiden suhteen. Peräti 100 % vastanneista (50 kpl) suosittelisi Hämeen Laaturemonttia kaikkien kokonaisarvosanan ollessa 6,2 / 7.

Lue taloyhtiökyselystä lisää täältä

Meistä sanottua

Oli sen verran loistosuoritus, että olen puhunut Kimmon yrityksestä eteenpäin kaikille.Reijo Antila, taloyhtiön hallituksen jäsen, Pirkkalan Killon taloyhtiön kattoremontti
Kaikki sujui vaivattomasti ja kohde valmistui nopeammin, mitä sovittiin. Laskutus meni sopimuksen mukaisesti ja jälki oli hyvää.Markku Kataja, Nokian kaupungin toimistorakennusmestari, Nokianvirran koulun kattoremontti
Kavereitten nopeus on huikea. Saimme vain ihailla vierestä kohteen valmistumista ja nauttia viimeistellystä lopputuloksesta.Markku Viinamäki, Pirkkalan kunnan tilapalvelupäällikkö, Toivion päiväkodin kattoremontti
Hämeen Laaturemontti erottui fiksuimmalla toimintatavallaan.Janne Skogberg, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, As Oy Kirvuntie 55:n kattoremontti
Heillä on hyvä organisaatio, ällistyttävän tehokas konsepti, hyvät referenssit ja selkeä tarjouksen paketointi. Pienistä lisähommista ei laskuteta erikseen, mikä on alalla poikkeuksellista.Matti Räty, Isännöintiverkko Helsinki Oy:n toimitusjohtaja, As Oy Ourinportin kattoremontti

Ota yhteyttä alueesi taloyhtiövastaavaan

Jari Mälkiä
Turun seutu

puh. 044 754 2949

Kosunen Tuomas
Pirkkala

puh. 044 7769115

Petri Salmensuu
Turun seutu

Betjäning även på svenska
puh. 044 773 4720

Juho Viitala
Seinäjoki ja Vaasan seutu

puh. 044 737 9608

Paavo Eskelinen
Jyväskylän seutu

puh. 044 425 3728

Erno Huttunen
Jyväskylän seutu

puh. 044 370 0820

Eerik Piironen
Läntinen Uudenmaan seutu

puh. 044 726 4730

Ari Inkeroinen
Pirkkala

puh. 050 913 0956

Ossi Tuomi
Itäinen Uusimaa

puh. 045 208 4477

Lasse Tuononen
Keskinen Uudenmaan seutu

puh. 044 768 4216

Jaakko Saukkonen
Oulun seutu

puh. 044 353 5676

Olli Isomäki
Porin seutu

puh. 0400 414 785

Hannu Leivo
Oulun seutu

puh. 044 425 4306

Toteutuneita taloyhtiökohteita