Säältä suojaan päivässä

Hämeen Laaturemontti tekee kattoremontit ympäri Suomen: toimialueinamme ovat Uusimaa, Varsinais-Suomi, Päijät- ja Kanta-Häme, Pirkanmaa, Satakunta, Keski-Suomi, Pohjois- Ja Etelä-Savo, Pohjois-Karjala ja koko Pohjanmaa.

Hämeen Laaturemontti on yksi Suomen suositelluimmista katontekijöistä – eikä suotta: panostamme jatkuvasti siihen, että kattoremontti on asiakkaallemme mahdollisimman nopea, vaivaton, siisti ja hinnoittelultaan selkeä.

Monta syytä tilata kattoremontti meiltä

Asennuspalvelumme toimii näissä kunnissa: Helsinki, Lahti, Turku, Pori, Tampere, Jyväskylä, Joensuu, Kuopio, Mikkeli, Seinäjoki, Vaasa, Kokkola, Oulu sekä näiden kaupunkien lähiseuduilla.

Säältä suojaan 1 päivässä

Katto saadaan säältä suojaan jo ensimmäisenä remonttipäivänä ja koko remontti kestää vain kaksi päivää. Tämän mahdollistaa nosturiavusteinen asennus, jossa työntekijöitä on tuplasti normaalia enemmän.

Sateen aiheuttaman vesivahingon riski pienenee, koska rakenteet ovat taivasalla vain pienen hetken. Samoin asukkaalle koituva häiriö on hyvin lyhyt.

Kotimaiset kattopellit omalta tehtaalta ilman välikäsiä

Valmistamme kattoprofiilit sinun kattosi mittoihin Pirkkalan tehtaallamme. Oma tuotanto ilman välikäsiä takaa nopeammat toimitukset, järkevämmän hinnan ja laaduntarkkailun sekä tehtaalla että asennettaessa. Kattopeltimme valmistetaan SSAB:n MattaNova-pinnoitetusta teräksestä (50 vuoden puhkiruostumattomuustakuu), joka on pinnaltaan erittäin kova ja naarmunkestävä.

Kestävä ja kotimainen Ormax-kattotiili

Tiilikattoremonteissa käytämme kotimaista Ormax-betonikattotiiltä. Ormax-tiilikatto on kaunis ja kestävä, Suomen olosuhteisiin suunniteltu katto.

Selkeä hinta – joustava maksutapa

Saat kattoremontille aina kiinteän hinnan ja kirjallisen sopimuksen. Paikalliset kattoasiantuntijat auttavat sinua remonttikohteen suunnittelussa ja kustannustehokkaimman ratkaisun löytämisessä.

Valitse sinulle sopiva Laatutili-maksutapa – kertalasku tai kuukausierät. Lue lisää Laatutilistä.

Pitkät takuut

Työllemme annamme 5 vuoden asennustakuun ja materiaaleille 20-50 vuoden materiaalitakuun. Ei alihankkijoita ja epävarmoja takuukäytäntöjä, vaan kaikki kattoremonttiin yhdeltä toimijalta.

Kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät

Kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien edelläkävijästä Vesivekistä tuli osa Hämeen Laaturemontin konsernia vuonna 2016. Nyt kokonaisvaltaiset kattoremontit hoituvat saman tekijän toimesta, kun kattoremontin yhteydessä kohteisiin voidaan asentaa Vesivekin vuosikymmeniä mainetta niittäneitä tuotteita. Vesivekin tuotteet tulevat omalta tehtaalta Orimattilasta ilman välikäsiä.

Puramme asbestia sisältävät katot turvallisesti

Ennen 1980-luvun loppua rakennettu varttikatto eli mineriittikatto sisältää sideaineena asbestia. Sellaisen katon saa purkaa vain asianmukaisesti koulutettu henkilö, ja urakoivalla yrityksellä on oltava asbestipurkulupa. Meillä luvat ovat kunnossa, ja kaikki kattoasentajat ovat saaneet koulutuksen asbestipurkuun.

Vahvat referenssit

Teemme kattoja yli 20 000 katon kokemuksella ja 96 % asiakaskuntamme suosituksella. RALA-pätevyys ja AAA-luottoluokitus kertovat siitä, että meihin voit luottaa.

Lue asiakkaidemme kokemuksia Hämeen Laaturemontista.

Sertifioidut tuotteet ja asentajat

Hämeen Laaturemontti on ensimmäinen alansa toimija, joka on saanut kansainvälisen laadunhallintajärjestelmän ISO9001:2015 -sertifikaatin.

Kattoremontin hinta

Kuinka paljon maksaa kattoremontti?

Kattoremontin hintaan vaikuttaa moni asia: katon pinta-ala ja muoto, katemateriaali, sekä katon rakenteiden kunto (täytyykö rakenteita uusia).

Kattoasiantuntijamme tulee aina paikan päälle tarkistamaan kohteen, jotta saamme parhaan käsityksen kohteen ominaispiirteistä ja pystymme antamaan tarkan hinnan.

Meiltä saat aina vedenpitävän hinnan kattoremontille. Työn laskutamme vasta, kun remontti on valmistunut.

Olemme tutkitusti* edullinen vaihtoehto

Innolink Research Oy haastatteli 2017 vuoden aikana 855 asiakastamme ja tutkimuksen mukaan tarjouksemme oli 81 % tapauksista saman hintainen tai edullisempi kuin kilpailevien urakoitsijoiden tarjoukset.

Riippumaton suomalainen tutkimusyhtiö Innolink mittaa jatkuvasti Hämeen Laaturemontin asiakastyytyväisyyttä. Yllämainittu tulos on saatu tutkimusvälillä 10.1.2017-20.12.2017.

* Tutustu tarkemmin asiakaskyselyn tuloksiin täällä.

Huomio nämä asiat, kun vertailet hintoja

  • Onko hinta arvio, vai lopullinen? Me emme koskaan anna hintaa puhelimessa. Asiantuntijamme antaa pitävän hinnan paikan päällä kohteessa.
  • Onko tarjousten sisällöt samat? Laaturemontin toimitukseen kuuluu aina rännit, kattoturvatuotteet ja pienet lahovauriokorvaukset.
  • Jääkö mitään sinun hoidettavaksi? Laaturemontti hoitaa aina tavaran vastaanoton, säilytyksen ja suojauksen.
  • Kenellä on kokonaisvastuu? Työturvallisuudesta vastaaminen kuuluu aina Hämeen Laaturemontille.
  • Ovatko materiaalit laadukkaita? Kokonaisuus on yhtä kestävä kuin sen heikoin lenkki. Käytämme ainoaa virallisesti hyväksyttyä kateruuvia. KINGI®-kateruuvilla on 30 vuoden vuotamattomuustakuu.

Katso miten kattoremontti kanssamme etenee

Napauta palloa tai vie hiiri sen päälle.

1

Katon kuntokartoitus

2

Korjaussuunnitelma ja tarjous

3

Kattoremontin toteutus

4

Laskutus

Katso
asennusvideoita

Teknistä etumatkaa

Kattopellit

Käyttämämme kattopelti tulee suoraan tytäryhtiömme Hämeen Laatuprofiileiden tehtaalta Pirkkalasta, jossa kattopellit valmistetaan mittatilauksena. Kattopelleissä käytetään kestäväksi todettua SSAB:n terästä ja ne testataan kaksiportaisesti.

Yhteistyökumppanit

Yli 20 000 katon kokemuksella tiedämme, mitkä kattotuotteet toimivat, ja olemme valinneet tarkoin yhteistyökumppanit, joiden tuotteiden laatuun ja toimitusvarmuuteen voimme luottaa. Hyvä yhteistyö näkyy asiakkaillemme asti kestävänä kattona ja pitävinä aikatauluina.

KINGI® kateruuvi on ainoa virallisesti hyväksytty kateruuvi. KINGI® kateruuveilla on: 20 vuoden ruostumattomuustakuu, 30 vuoden vuotamattomuustakuu ja 50 vuoden poikkiruostumattomuustakuu.

Lue lisää: kingi.fi

Kingi-kateruuvi
Ormax-tiilikatot

Rännit ja kattoturvatuotteet

Viimeistelemme kattosi ulkonäön Vesivekin kotimaisilla sadevesijärjestelmillä ja kattoturvatuotteilla, jotka tulevat suoraan omalta tehtaalta Orimattilasta. Vesivekin korkealaatuiset tuotteet kestävät koviakin olosuhteita ja tekevät katon hoitamisesta turvallista ja helppoa.

Tutustu Vesivekin tuotevalikoimaan: rännit ja sadevesijärjestelmät, lumiesteet, lapetikkaat, kattosillat, seinätikkaat, palotikkaat.

Milloin on aika tilata kattoremontti?

  • Katon ikä yli 30 vuotta Katon ikä yli 30 vuotta
  • Halkeamia katossa Halkeamia katossa
  • Ummehtunut haju välikatolla Ummehtunut haju
  • Katto vuotaa Katto vuotaa
  • Aluskate puuttuu Aluskate puuttuu

Tiesitkö, että jos katto pettää huollon laiminlyönnistä johtuen, ei kotivakuutus korvaa aiheutuvia kuluja?

Katolla on käyttöikänsä

Katon huonosta kunnosta kertoo mm. vuodot, ummehtunut haju, halkeamat ja kasvustot katolla. Katon käyttöikä on harvoin yli 40 vuotta. Jos kattoremontista on yli 30 vuotta, on korkea aika pyytää ammattilainen tarkistamaan katon kunto.

Tarkista katon kunto säännöllisesti

Katon kuntoa tulisi tarkkailla vuosittain: katon tarkistaminen keväisin ja syksyisin paljastaa ongelmakohdat ajoissa, ennen kuin pahempaa vahinkoa ehtii syntyä. Usein vuodot ovat jatkuneet pitkään ennen kuin ongelmaan on reagoitu.

Pyydä kattoasiantuntija paikalle

Jos olet epävarma kattosi kunnosta, pyydä Hämeen Laaturemontin kattoasiantuntija paikan päälle. Käynti on ilmainen ja samalla saat pitävän tarjouksen kattoremontista.

Kuvia kattoremonteista

Meistä sanottua

"Puolitoista päivää koko urakka ja hienosti siivosivat jälkensä."Hannu Rekola, Tampere
"Meilläkään jälkikorjailuja ei tarvittu, kaikki istui kerralla kohdalleen.​"Pentti Kuukasjärvi, Oulu
"Suunnitelmat ja lupaukset menivät nuottien mukaan. Kaksi päivää koko hankkeeseen on mielestäni kova suoritus."Seppo Hovi, Helsinki
"Naapuritkin kävivät ihmettelemässä poikien kovaa tahtia katolla."Hannu ja Minna Ekoluoma, Vaasa
Asiakaspalaute Kokkola-lehdestä: Lämmin kiitos Hämeen Laaturemontin pojat. Kattoremontti hoitui nopsasti ja kaikki meni niin kuin sovittiin, myös perävalojen jälkeen. Suosittelen lämpimästi.Vaari ja vähän nuorempi, Kokkola-lehti
Annoin palautetta, ja pojat tulivat mukisematta korjaamaan.Antti ja Ulla Sarho