Ajankohtaista

Laaturemontille ensimmäinen saneerausalan ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Hämeen Laaturemontille ISO 9001:2015 -laatujärjestelmän mukaisen sertifikaatin. Laaturemontti on ensimmäinen saneerausalan yritys, jonka laatujärjestelmän Inspecta on sertifioinut ISO 9001 -järjestelmän uuden version mukaisesti. Sertifiointi koskee Laaturemontin kaikkia Suomen toimintoja.

Laaturemontin toimintaa arvioidessa sitoutunut johtajuus tuli esiin selkeänä vahvuutena, kertoo Inspectan pääarvioija Seppo Salo. Toinen merkittävä tekijä oli Laaturemontin pitkälle hiottu remonttien toteutuskonsepti, joka osoittautui tehokkaaksi ja toimivaksi.

Salo nostaa vielä erikseen esiin yrityksen asenteen. ”Laaturemontissa on selkeä positiivinen vire, halu kehittyä ja oppimisen kulttuuri. Tavoitetila on tiedossa, ja sertifiointi tarjoaa välineitä sen saavuttamiseen.”

Laaturemontin toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki kertoo laatujärjestelmän helpottavan työtä: ”Me saamme käytännöllisiä välineitä dokumentointiin. Voimme siirtää tietoa ja osaamista muutenkin kuin kädestä pitäen näyttämällä. Työntekijämmekin kokevat sen selkänojana ja vahvuutena.”

Inspectan mukaan Laaturemontille myönnetty sertifikaatti ”on osoitus siitä, että yritys ja sen johto haluavat tehdä työtä yhä paremman ja tehokkaamman toiminnan, korkeamman laadun ja asiakastyytyväisyyden kehittämisen puolesta”.