Ajankohtaista

Nina Noormarkusta voitti ilmaisen kattoremontin

Laaturemontin kevätarvonnassa palkintona oli ilmainen kattoremontti kaikille määräajassa tarjouspyynnön jättäneille. Tällä kertaa arpa suosi noormarkkulaista Nina Leppälammia. Onneksi olkoon!

Nina asuu lapsineen Noormarkussa, vanhempiensa vuonna 1980 rakennuttamassa talossa. Mäntymetsikön katveessa sijaitsevan talon alkuperäinen tiilikatto oli ehtinyt jo hieman sammaloitua ja rapautua. Laaturemontti oli naapurustossa tehnyt jo kattoremonttia, ja kattoasiantuntija Tatu Kataja oli käynyt tekemässä ilmaisen kuntoarvion myös Ninan katosta. Nina oli hieman epäröinyt, mutta äitinsä – joka on edelleen talon omistaja – kehoituksesta jätti lopulta tarjouspyynnön.

Kului jokunen viikko, ja kattohuolet hautautuivat kiireellisempien asioiden alle. Sitten eräänä päivänä:

– Tein juuri lähtöä lääkäriin kovan kuumeen takia, kun ovikello soi. Siellä oli Laaturemontin Tatu, joka oli tullut kertomaan onnenpotkusta: olin voittanut ilmaisen remontin. Hetken mietin onko tämä nyt jokin kuumehöyryjen luoma harha-aistimus. Mutta pakko se oli sitten uskoa, Nina nauraa.

– Olen todella iloinen. Tämä tuli niin sopivaan saumaan, kun talossa oli jo muutakin remonttia käynnissä. Suuret kiitokset Laaturemontille – ja myös naapureilleni, joiden ansiosta Tatu sattui tulemaan asioimaan meillekin!