Ajankohtaista

Vain Hämeen Laaturemontilla on virallisesti hyväksytyt kateruuvit

Hämeen Laaturemontti pitää nimensä mukaisesti tinkimättä kiinni parhaasta laadusta paitsi työssään, myös asentamissaan tuotteissa. Tuotepaletin yksi osa oli pitkään – kenties pienen kokonsa vuoksi – jäänyt vähemmälle huomiolle: ruuvit joilla kattopellit kiinnitetään.

Laaturemontti halusi varmistaa, ettei laatuketju notkahda kateruuvienkaan kohdalla. Yllättävästi kävi ilmi, että markkinoilla ei itse asiassa ollut ulkokäyttöön hyväksyttyjä kateruuveja – vaikka monia sellaisina kaupitellaan. Yhteistyökumppaniksi löytyi ruuvivalmistaja KINGI®, jonka tuotekehityksestä vastaa teräslevyrakenteiden ja pinnoitteiden guru Jorma Kinnunen.

”Kateruuvien pitäisi rakennusmääräysten mukaan kestää korroosiota yhtä hyvin kuin itse teräskatteen. Jorma Kinnusen vuosia kestäneen tutkimus- ja kehitystyön ansiosta voimme nyt tuoda markkinoille kateruuvi Kingin, joka ainoana täyttää nuo vaatimukset ja on yhtä pitkäikäinen kuin kattokin”, kertoo Kingin toimitusjohtaja Jari Lehtola.

Yksi patentoidun KINGI® kateruuvin valteista on kolminkertainen Durabl3-pinnoite, jonka korroosiokestävyys on markkinoiden paras. Toinen on ruuvin kannan nerokas muotoilu: sadevesi ei jää kantaa ruostuttamaan, vaan valuu ”kruunun” sakaroiden väleistä pois. Ylipäätään KINGI® ruuvissa ei ole teräviä kulmia, joista ruuvien ruostuminen tyypillisesti alkaa.

Huippuluokan porautuvuuden ansiosta KINGI® on myös kilpailijoita selvästi nopeampi ruuvata kiinni. Hämeen Laaturemontissa on laskettu, että KINGI® ruuveihin siirtymisen jälkeen kattoasennuksissa voi säästyä yhtiössä vuositasolla noin 250 miestyöpäivää!

Kingillä on tiskiin lyötäväksi vielä yksi vakuuttava ässä: takuu.

KINGI® kateruuveilla on:

  • 20 vuoden ruostumattomuustakuu
  • 30 vuoden vuotamattomuustakuu
  • 50 vuoden poikkiruostumattomuustakuu

Lue lisää netissä osoitteessa kingi.fi.